Jongeren Op Gezond Gewicht

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) wil kinderen laten opgroeien in een gezonde omgeving met een gezonde leefstijl. Zo wordt dit hun hele leven lang de normaalste zaak van de wereld. Belangrijk hierbij is het drinken van water in plaats van sapjes, frisdrank en limonade.

 

Voor wie?

Doelgroep: kinderen tot 19 jaar

In te zetten door: maatschappelijke organisaties en particulieren die uitdagingen ziet rondom gezond opgroeien

 

JOGG

Om een gezonde leefstijl te stimuleren is gemeente Stichtse Vecht aangesloten als JOGG gemeente. Met JOGG zetten verschillende partijen zich in voor een gezonder gewicht onder jongeren. De aanpak richt zich op jongeren van 0 tot 19 jaar en hun omgeving (ouders, school, fysieke omgeving etc.). JOGG stimuleert, verbindt en intensiveert. JOGG Stichtse Vecht sluit aan bij bestaande activiteiten en initiatieven over gezonde voeding en beweging. Voorbeelden zijn de Nationale Sportweek en de Buitenspeeldag. Ook ondersteunt JOGG Stichtse Vecht onderwijs, opvang en verenigingen in het creëren van een zo gezond mogelijke omgeving.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over JOGG of je inzetten voor een gezonde leefstijl onder jongeren? Neem dan contact op met Leonie.

 


Voor meer informatie:
Leonie Schreurs
Regisseur Jongeren Op Gezond Gewicht
06 51 45 10 13
Gratis bewegen, gewoon doen
Lees verder!
Team:Fit
Lees verder!
Ervaring tennisvereniging
Lees verder!
Overgewicht bij kinderen
Lees verder!