Nationale Sportweek 2019

Tijdens de Sportweek (20 t/m 29 september) kun je gratis meedoen met veel sportactiviteiten. Download het programma en bekijk wat je allemaal kunt doen! Ook de buurtsportcaches organiseren leuke activiteiten. Ook hun activiteiten staan in het programma.


Kom naar Safari voor informatie over sporten

Naast sporten kun je je tijdens de Sportweek ook laten informeren door Sportpunt Stichtse Vecht. Op woensdag 25 september is de consulent aangepast sporten van 14:40 tot 17:30 uur aanwezig in Safari. Kom bij haar langs als je niet goed weet welke sport je kunt doen of welke vereniging of fysiotherapeut aanbod heeft dat bij jou past. Ze geeft advies aan volwassenen en kinderen.

Bijeenkomsten Sport en eenzaamheid

Tevens is er tijdens de Sportweek twee keer een bijeenkomst over ‘Eenzaamheid en sport’ bij OSM’75 op 25 september en bij FC Breukelen op 27 september. Hier ontdek je dat ook in de sport eenzaamheid voorkomt en leer je hoe een schouderklop kan helpen eenzaamheid te doorbreken.

Beat the Rotary: win €500,-

Rotary Maarssen heeft een mooi initiatief tijdens de Nationale Sportweek. Zij dagen alle sportclubs in gemeente Stichtse Vecht uit voor een wedstrijdje in hun tak van sport. Onder de noemer “Beat the Rotary” stelt Rotary Club Maarssen 2 keer €500,- ter beschikking voor de sportclubs in Stichtse Vecht die de uitdaging aangaan en de mannen van de Rotary weten te verslaan! Aanmelden kan tot 29 september door een mail te sturen met je uitdaging naar Stichtingsbestuur@rotarymaarssen.nl.

 

Voor verenigingen: werf leden met leuke acties

Tijdens de Nationale Sportweek zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Voor sportaanbieders is het het perfecte moment om nieuwe mensen aan jouw sport en club te binden. Als sportaanbieder kun je bijvoorbeeld een evenement, workshops of trainingen organiseren, waar iedereen gratis aan mee kan doen. Meld je activiteiten aan en wij promoten de activiteiten! Wil je meer informatie over hoe je dit kunt aanpakken? Kijk dan op de website van de Nationale Sportweek en meld je activiteit aan.

 

Voor meer informatie over de Nationale Sportweek en eventuele ondersteuning bij het opzetten van een activiteit kun je contact opnemen met Sofie!

Logo Nationale Sportweek 2019

Voor meer informatie

Sofie van Opdorp
Sportconsulent & JOGG-Regisseur
06 22 74 92 05