Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is dit jaar van 15 t/m 29 september. Het is het perfecte moment om nieuwe sporten uit te proberen en mensen aan jouw sport en club te binden. We vragen alle sportaanbieders een leuke activiteit te organiseren tijdens de sportweek, waar iedereen gratis aan mee kan doen. Organiseer je een activiteit? Meld deze direct aan.


Voor sportaanbieders

Tijdens de Nationale Sportweek zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Voor sportaanbieders is het het perfecte moment om nieuwe mensen aan jouw sport en club te binden. Als sportaanbieder kun je bijvoorbeeld een evenement, workshops of trainingen organiseren, waar iedereen gratis aan mee kan doen. Wil je meer informatie over hoe je dit kunt aanpakken? Kijk dan op de website van de Nationale Sportweek en meld je activiteit aan.

 

Toolkit voor clubs 2018

Deze toolkit helpt je om jouw club maximaal in de schijnwerpers te zetten tijdens de Nationale Sportweek. Je krijgt een handig stappenplan, ideeën voor mogelijke evenementen, handvatten voor de promotie hiervan en nuttige tips.

 

Voor sporters

Tijdens de Nationale Sportweek kun je veel verschillende sporten uitproberen. Voorafgaand aan de Sportweek vind je hier het programma in Stichtse Vecht.

 

Foto's Nationale Sportweek 2017

Voor meer informatie

Leonie Schreurs
Regisseur Jongeren Op Gezond Gewicht
06 51 45 10 13