Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is dit jaar van 15 t/m 29 september. De Sportweek laat zien hoe leuk, gezond en energiegevend sporten en bewegen is. Tijdens de Nationale Sportweek zetten duizenden sportverenigingen, clubs, bonden, bedrijven en het onderwijs hun deuren open. Oraniseer je een activiteit? Meld deze aan bij het Sportpunt.


Nationale Sportweek Stichtse Vecht 2018

Van 15 t/m 29 september kan heel Nederland weer genieten van de Nationale Sportweek. Sportaanbieders en sportbonden organiseren allerlei toffe activiteiten en speciale evenementen om hun sport in de etalage te zetten.

 

Voor sportaanbieders

De Nationale Sportweek is het perfecte moment om nieuwe mensen aan jouw sport en club te binden. Als sportaanbieder kun je bijvoorbeeld een evenement, workshops of trainingen organiseren, waar iedereen gratis aan mee kan doen. Wil je meer informatie over hoe je dit kunt aanpakken? Kijk dan op de website van de Nationale Sportweek en meld je activiteit aan.

 

Toolkit voor clubs 2018

Deze toolkit helpt je om jouw club maximaal in de schijnwerpers te zetten tijdens de Nationale Sportweek. Je krijgt een handig stappenplan, ideeën voor mogelijke evenementen, handvatten voor de promotie hiervan en nuttige tips.

 

Voor sporters

Tijdens de Nationale Sportweek kun je veel verschillende sporten uitproberen. Voorafgaand aan de Sportweek vind je hier het programma in Stichtse Vecht.

 

Foto's Nationale Sportweek 2017

Voor meer informatie

Leonie Schreurs
Regisseur Jongeren Op Gezond Gewicht
06 51 45 10 13