Nationale Sportweek 2018

Probeer nieuwe sporten tijdens de Nationale Sportweek 2018!

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Daarom zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Dit is het perfecte moment om verschillende sporten te proberen of te herontdekken. Zumba, Volleybal of Twirl proberen? Dat kan tijdens de Nationale Sportweken in Stichtse Vecht! Ook zijn er verschillende bijzondere activiteiten voor kinderen georganiseerd. Hier zie je aan welke sportieve uitdagingen je in Stichtse Vecht kunt meedoen. Wat het extra leuk maakt is dat veel van de lessen gratis zijn! De Nationale sportweek is van 15 t/m 29 september. Klik op Agenda Nationale Sportweek en zie wat er bij jou in de buurt wordt georganiseerd!


Voor sportaanbieders

Tijdens de Nationale Sportweek zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Voor sportaanbieders is het het perfecte moment om nieuwe mensen aan jouw sport en club te binden. Als sportaanbieder kun je bijvoorbeeld een evenement, workshops of trainingen organiseren, waar iedereen gratis aan mee kan doen. Wil je meer informatie over hoe je dit kunt aanpakken? Kijk dan op de website van de Nationale Sportweek en meld je activiteit aan.

 

Toolkit voor clubs 2018

Deze toolkit helpt je om jouw club maximaal in de schijnwerpers te zetten tijdens de Nationale Sportweek. Je krijgt een handig stappenplan, ideeën voor mogelijke evenementen, handvatten voor de promotie hiervan en nuttige tips.

  


Foto's Nationale Sportweek 2017

Voor meer informatie

Leonie Schreurs
Regisseur Jongeren Op Gezond Gewicht
06 51 45 10 13