Veilig Sportklimaat

Sportbonden, gemeenten en NOC*NSF werken, in opdracht van het Rijk, samen aan het actieplan ‘Naar een Veiliger Sportklimaat’. Dat doen ze door bestuurders, trainers, coaches, scheidsrechters en juryleden te leren hoe het sportplezier vergroot kan worden. Ook leren ze hoe in te grijpen als het fout gaat. Het aanbod voor een Veilig Sportklimaat is erg groot. Daarom biedt het Sportpunt een speciale Menukaart 'Veilig Sporten in Stichtse Vecht'.


Voor wie?

Doelgroep: sporters

In te zetten door: bestuurders, trainers/coaches/vrijwilligers, scheidsrechters/officials, sporters en ouders

 

Menukaart Veilig Sporten

Het aanbod voor een Veilig Sportklimaat is erg groot. Daarom biedt het Sportpunt een speciale Menukaart 'Veilig Sporten in Stichtse Vecht'. In deze menukaart vind je het aanbod voor bestuurders, trainers, coaches en vrijwilligers, scheidsrechters, sporters en ouders. Per groep zijn er instrumenten, workshops, trainingen en evenementen die ingezet kunnen worden.

 

Trainingen en workshops

Afhankelijk van het aantal aanvragen en de behoefte, organiseert het Sportpunt workshops en trainingen. Voor sommige workshops, trainingen en interventies verwachten we een eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van het aantal deelnemers.

 
Meer informatie

Voor meer informatie over Veilig Sportklimaat kun je contact opnemen met Marieke.


Voor meer informatie

Marieke de Bruin
Consulent Sport & Sociaal Domein
06 58 07 61 17