Veilig Sportklimaat

We werken aan een Veilig Sportklimaat. Bekijk de opties in de speciale menukaart. Hierin vind je het aanbod hoe je bestuurders, trainers, coaches, scheidsrechters en juryleden kunt leren hoe het sportplezier vergroot kan worden. Ook kun je leren hoe in te grijpen als het fout gaat. Veilig Sportklimaat is een samenwerking van Sportbonden, gemeenten en NOC*NSF, in opdracht van het Rijk, onder de naam ‘Naar een Veiliger Sportklimaat’.


Voor wie?

Doelgroep: sporters

In te zetten door: bestuurders, trainers/coaches/vrijwilligers, scheidsrechters/officials, sporters en ouders

 

Menukaart Veilig Sporten

Het aanbod voor een Veilig Sportklimaat is erg groot. Daarom biedt het Sportpunt een speciale Menukaart 'Veilig Sporten in Stichtse Vecht'. In deze menukaart vind je het aanbod voor bestuurders, trainers, coaches en vrijwilligers, scheidsrechters, sporters en ouders. Per groep zijn er instrumenten, workshops, trainingen en evenementen die ingezet kunnen worden.

 

Trainingen en workshops

Afhankelijk van het aantal aanvragen en de behoefte, organiseert het Sportpunt workshops en trainingen. Voor sommige workshops, trainingen en interventies verwachten we een eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van het aantal deelnemers.

 
Meer informatie

Voor meer informatie over Veilig Sportklimaat kun je contact opnemen met Marieke.


Voor meer informatie

Marieke de Bruin
Divers
06 58 07 61 17