Volleybalvereniging VOC-Maarssen

Senioren aanbod
Volleybal


Sportaanbod en doelgroep

COMPETITIE                                                        

Aan de seniorencompetitie wordt deelgenomen met 4 heren-teams en 3 dames-teams. Het hoogste herenteam komt uit in de promotieklasse en het hoogste damesteam komt uit in de 1e klasse.   

                                      

JEUGD                                                                                                          

De vereniging heeft 4 jeugdteams, te weten: 1 jongens- , 3 meisjes-teams die deel nemen aan de jeugdcompetitie.                                      

Heb je interesse dan kun je een email sturen naar jc@vocmaarssen.nl        

                                                                  

MINI VOLLEYBAL

Volleyballen is best moeilijk, vooral voor jonge kinderen. Wat u misschien nog niet wist: mini's zijn onze jeugdleden van 6 tot 12 jaar. Mini volleybal wordt gespeeld met aangepaste spelregels. Het veld is kleiner en zoals iedere mini weet, mag de bal gevangen worden. Maar er moet wel geknokt worden voor ieder punt. Op dit moment trainen zij met ca. 20 leden op dinsdagavond in sporthal Safari. Heeft uw zoon of dochter interesse dan kunt u een email sturen naar jc@voc-maarssen.nl. Ieder jaar heeft VOC-Maarssen kennismakingstrainingen voor mini- en jeugdvolleybal. VOC-Maarssen biedt 6- tot en met 11-jarigen de mogelijkheid om met deze boeiende sport kennis te maken!  Vind je volleybal leuk dan kun je echt lid worden bij de knotsgezellige jeugdafdeling van ons waar, naast de trainingen, allerlei andere activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd, zoals toernooien, feesten en het jaarlijkse kamp.                                                     

RECREATIE

Voor jong en oud de mogelijkheid om fit te blijven met de gezelligheid van een teamsport.Op dit moment zijn er 7 gemengde trainingsgroepen en 1 herengroep. Trainingen gedurende 1½ uur op de avonduren op vrijwel iedere avond van de week. Graag nodigen we je uit om bij ons te komen proeftrainen.

 

Taikwondoschool Choi Do Kwan
Tennisclub Maarssenbroek