Dansstudio Van Harten

Dans


Algemene informatie

Dansstudio Van Harten is een veelzijdige, professionele dansschool in midden Nederland. Wij verzorgen dans- & shapelessen in Weesp, Bussum, Maarssen, Nederhorst den Berg, Kortenhoef en de Hilversumse Meent en organiseren workshops en projecten voor particulieren, onderwijs en bedrijven.

Dansstudio Van Harten biedt op haar locaties een gevarieerd aanbod in danslessen aan voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Een greep uit ons aanbod in Maarssen is o.a.: – streetdance – kidsdance – hiphop - show/jazz - klassiek ballet - modern – kinderfeestjes – workshops – schoolprojecten – danskamp.

We trainen diverse selectie teams die allround dansles krijgen en meedoen aan wedstrijden én een Vooropleiding Dans voor de leerlingen die extra aan hun dansontwikkeling willen werken. Daarnaast treden onze groepen regelmatig op om podiumervaring op te doen. Het voornaamste doel binnen onze lessen is plezier hebben in bewegen en dansen. Wij geven danslessen aan iedereen die graag wil dansen omdat ze niet stil kunnen zitten en het heerlijk vinden om te bewegen. De lessen vormen daarnaast een plek waarbij een cursist zichzelf kan zijn, en fouten mag maken. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij onze lessen en zich daarnaast op zijn of haar eigen niveau kan ontwikkelen.

Onze lessen bieden voor ieder wat wils: Voor wie het dansen nog wil ontdekken, tot de gevorderde danser die op zoek is naar kwaliteit, ontwikkeling en uitdaging. Van 1,5 tot 80 jaar: iedereen is welkom!

Tennisclub Maarssenbroek
Judoclub Barberio