Dansschool step into the Spotlight

Dans
Pilates


Algemene informatie

Pilates lessen in het centrum van Maarssen dorp. Dansschool step into the Spotlight.

 

Pilates groepslessen

Oefeningen die geconcentreerd uitgevoerd worden met beheersing en controle vanuit een goede lichaamshouding en een specifieke ademhaling. Werken vanuit het ‘powerhouse’ en dat alles met vloeiende bewegingen, bevordert kracht, balans en lenigheid. Pilates helpt om lichaamsbewust te worden en te blijven.

Maandag 19.30 uur, woensdag 9.00 uur, donderdag 9.00 uur, Zondag 10.00 uur

 

Fat Burning Power Pilates

Interval training, combinatie van Pilates oefeningen en conditie/cardio bewegingen maar wel met controle vanuit de core! Er wordt gebruik gemaakt van ballen, weerstandsbanden of kleine gewichtjes. Het is een pittige en uitdagende les, het is wel praktisch als je de basis van Pilates onder de knie hebt.

Donderdag 19.30 uur en vrijdag 9.00 uur.

 

Fysio Pilates

In deze les zijn de oefeningen afgestemd op een specifieke doelgroep. Mensen met langdurige of chronisch blessures, zeer geschikt voor mensen met fibromyalgie of milde vorm van reuma. Maar ook voor ouderen die fit willen worden en blijven.

Donderdag 10.30 uur

 

Personal training Pilates

Elk lichaam is anders en bij de personal training gaat het om jou. Sommige spieren moet je juist versterken en anderen ‘ los laten’ om in balans te komen en blessures te voorkomen. Denk niet dat is niet voor mij bedoeld, personal training is voor iedereen. Je krijgt inzicht welke oefeningen voor jou juist belangrijk zijn en help je om de techniek van Pilates te verbeteren. Lichaamsbewust is het toverwoord. Maak een afspraak  ritageldman@live.nl of Tel. 06 44 12 56 38 (ook in het weekend)

 

Meld je aan voor een proefles bij:  info@dansschoolspotlight.nl

 

 

Kegelclub Gooi Maar Raak
MZ & PC de Fuut