Terpsichore Breukelen en omstreken

Dans
Fitness
Senioren aanbod


Algemene informatie

Om lekker te dansen en fit te blijven in Breukelen kom je naar de lessen van Terpsichoré voor Streetdance, Jazzdance, HipHop, Dancefit, Sportfit, Kidsdance, Showdance en Zumba. Meiden en jongens vanaf 3 jaar zijn welkom bij de Mini-stars en groeien door via Kids Dance naar de Funcky Kids. Tieners zitten bij Streetdance en Jazz/ Showdance en kunnen in de jeugdselectie of selectie terecht als ze de auditie goed uitvoeren. Op sportfit gebied hebben we voor alle leeftijden dancefit, Bodyfit, en Zumba. Terpsichoré is een echte vereniging waar het goede gevoel in de lessen voorop staat.

Er wordt hard gewerkt en wat je leert kan je laten zien via de demonstraties en shows die we in het dorp en het land geven. Je wordt er fit door, leert goed dansen en je bent ook in een leuke groep samen.

We bestaan al 35 jaar in Breukelen en omstreken en hebben een leuke groep leidsters die enthousiast voor de groepen staan en hoge kwaliteit lessen geven. Veel van onze leden zijn als kind begonnen en hebben nu hun eigen kinderen ook op de les zitten. Onze 2 jaarlijkse show waarbij de alle groepen meerdere dansen in een theater laten zien voor 400 man publiek is altijd een prachtig feest,om het jaar gaan we op kamp en we geven geregeld optredens in het dorp zoals ParkPodium, Kerstmarkt enz. 

Kom gezellig op een les kijken en doe 2 keer gratis mee.

 

D&A Dance
Lawn Tennisvereniging Breukelen