Tafeltennis Vereniging Maarssen

Senioren aanbod
Tafeltennis


Sportaanbod en doelgroep

Dinsdag vanaf 19:30 uur: vrij spelen en training (beginners/gevorderden)

Woensdag van 13:30 tot 16:00 uur:  55+

Donderdag vanaf 19:30 uur: competitiewedstrijden en (beperkt) vrij spelen

 

Bij TTV Maarssen wordt op de dinsdagavond, en zonder bijkomende kosten, training gegeven door gediplomeerde trainers. De (facultatieve) training is bestemd voor zowel beginners als voor competitiespelers.

Maarssen is ook in het bezit is van een tafeltennisrobot, die permanent staat opgesteld in een aparte ruimte, dus altijd “speelklaar”. De robot is uitermate geschikt voor het trainen op bv. snelheid, effect en op balvastheid voor met name de competitiespelers en gewoon voor het aangeven van eenvoudige ballen voor beginnende spelers.

 

Sportzaal “Bloemstede” is een uitstekende tafeltennisaccommodatie met een dames- en een herenkleedkamer met douches, prima verlichting, voldoende ruimte om 15 tafels neer te zetten (tijdens “55+” zelfs 20 tafels met iets minder ruimte achter de tafels), een tribune om de wedstrijden van nabij te volgen en “Bar Bloemstede”, een gezellige (commerciële) sportbar voor een hapje en een drankje.

In de onmiddellijke nabijheid is voldoende parkeergelegenheid. (N.B. op de rondweg is parkeren verboden; riskeer dus geen parkeerboete).

OSM Badminton
Dansschool X-clusive Dance & Sports