Scholingsaanbod diverse

Als vereniging is het mogelijk om verschillende cursussen en workshops te volgen. Op deze pagina vind je het scholingsaanbod in de categorie 'diverse'. Heb je interesse in het volgen of organiseren van een scholing/cursus, neem dan contact met ons op via info@sportpuntstichtsevecht.nl.

 

Vertrouwenscontactpersoon (VCP)

2 dagdelen | Academie voor sportkader | € 200,- pp

Indien slachtoffers melding willen doen van een geval van seksuele intimidatie, is het een probleem als ze daarvoor geen vertrouwd aanspreekpunt vinden binnen de vereniging of bond. Dit moet niet en is ook niet nodig. Juist om deze reden is al een aantal verenigingen en bonden overgegaan tot het aanstellen van een Vertrouwenscontactpersoon (VCP) voor seksuele intimidatie.

 

EHBO Cursus

Diverse | 13 avonden of 3 dagen | Global-care4u | € 250,- of € 300,- pp

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar weet je ook wat je moet doen? Deze cursus leidt je op voor het (onafhankelijk) examen van Het Oranje Kruis en wordt afgesloten met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis. Tijdens de cursus leer je hoe je op de juiste wijze Eerste Hulp kunt verlenen in uiteenlopende situaties (Inclusief AED cursus).

 

Voor meer informatie

Marieke de Bruin
Divers
06 58 07 61 17