Voor meer informatie

Sandra van Wijhe - Faase
Consulent Aangepast Sporten (sporten met een beperking)
06 28 61 57 12

Aangepast sporten

We geven hulp en advies over aangepast sporten aan sportclubs, organisaties en aan mensen met een beperking. Op de website Uniek Sporten vind je daarnaast meer informatie over aangepast sporten in de provincie Utrecht.

Uniek Sporten

Op de website www.unieksporten.nl vind je veel informatie over aangepast sporten in de provincie Utrecht. Je vindt er zowel informatie voor sporters als voor sportverenigingen. Op Uniek Sporten kun je bijvoorbeeld zoeken in het aanbod van meer dan 2.300 sportaanbieders speciaal voor mensen met een beperking. Ook helpt Uniek Sporten sportaanbieders met het ontwikkelen en promoten van sportaanbod voor mensen met een beperking.

Subsidie aangepast sporten

Om ervoor te zorgen dat mensen met een beperking kunnen sporten, kunnen verenigingen subsidie aanvragen. De subsidies zijn ervoor bedoeld dat mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking volwaardig kunnen meedoen. Er zijn geen subsidies specifiek voor mensen met een beperking. Mensen met een laag inkomen kunnen gebruik maken van de U-pas en het Jeugdsportfons.

 

Meer informatie

Sandra van Wijhe-Faase is sportcpnsulent aangepast sporten voor Sportpunt Stichtse Vecht. Zij kan persoonlijk advies geven aan mensen met een beperking en sportclubs. Neem contact op met Sandra via sandra.van.wijhe@sportserviceprovincieutrecht.nl

Voor meer informatie

Sandra van Wijhe - Faase
Consulent Aangepast Sporten (sporten met een beperking)
06 28 61 57 12